Holi Kleurpoeder 100 gram

€ 1.19 BTW incl.

Meer informatie

Het Holi feest komt van oorsprong uit India. Volgens traditie is het een feest waarin de Hindoes de lente verwelkomen en boze geesten verdrijven. Een ander belangrijk element van dit feest is om iedereen samen te brengen. Het dragen van dezelfde kleur wordt gezien als symbool van gelijkheid.

Het belangrijkste van deze kleurpoeder is dat het niet giftig is. Holi poeder is gemaakt op basis van natuurlijke, goedgekeurde componenten die 100% veilig zijn voor mens en milieu.

Dit product voldoet strikt aan de productieprotocollen en beschikt over alle certificaten qua gezondheid, veiligheid en kwaliteit.

De kleurpoeder is biologisch afbreekbaar en kan heel makkelijk worden verwijderd van de huid, kleding en haar. Wel is het raadzaam om niet je nieuwste kleding te dragen wanneer je de poeder gebruikt. Het is ook aan te raden om witte of heldere kleding te dragen zodat de kleuren zichtbaarder zijn en het effect groter.

Het Holi poeder dat wij verkopen is niet ontvlambaar en irriteert niet aan de ogen. Toch wordt er enige voorzichtigheid aanbevolen aan personen met astma, allergieën of ademhalingsproblemen. In deze gevallen moet ervoor gezorgd worden dat gevoelige gebieden zoals de ogen en slijmvliezen worden beschermd.

De kleurpoeder kan veel verschillende doeleinden hebben, zo wordt het vaak gebruikt op sportevenementen zoals liefdadigheidsraces, marathons of in stadions, maar ook op muzikale evenementen zoals concerten of festivals.

Als je de poeder mengt met water verandert het in verf, dit maakt dat het ook gebruikt kan worden voor artistieke doeleinden.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...