Onze prioriteit is om de aankoop van al onze producten met de hoogst mogelijke beveiliging te vergemakkelijken.

Dus, naast het efficiënt en snel verzenden van zendingen, heeft u de mogelijkheid om te kiezen tussen de verschillende betaalmethoden die we hieronder beschrijven:

Hoe betaal ik voor mijn aankopen?

A) Met creditcard / betaalpas.

B) Via overschrijving of bankrekening.

C) Paypal.

D) iDEAL.

E) Bancontact.

A) Creditcard / betaalpas:

Deze betaalmethode kan alleen worden gebruikt via een online aankoop via het internet en nooit telefonisch. Om de privacy van uw bankgegevens te garanderen, worden geen creditcard nummers per telefoon gevraagd.

U kunt de betaling uitvoeren met een VISA- of MASTERCARD-creditcard of betaalpas.

Aan het einde van het aankoopproces zal lichtgevendearmbandjes.nl u doorverwijzen naar de beveiligde betaalwebsite van Bankia, beschermd door de SSL-beveiligingsprotocollen 'Verified by VISA' en 'Mastercard' Beveiligingscode. " De gegevens die u op deze pagina invoert, worden rechtstreeks geverifieerd door RedSys, niet door lichtgevendearmbandjes.nl, op deze manier wordt de privacy en veiligheid van uw kaartgegevens gewaarborgd.

 

B) Bankoverschrijving:

Als u deze betaalmethode kiest, kunt u het bedrag van uw bestelling betalen door een bankoverschrijving te doen op de bankrekening die op uw bestelformulier wordt vermeld (Bankia). Betalingsbevestiging is automatisch als deze is gemaakt door dezelfde bank (Bankia) of kan worden vertraagd 24 - 48 uur. als het wordt gedaan door een andere bank. Als dit het geval is, kunt u ons het door de bank gegenereerde betalingsbewijs per post sturen om de verzending te versnellen.

Het is essentieel voor de identificatie van de betaling, dat in de inkomsten of overdrachten het ordernummer waarmee de betaling overeenkomt duidelijk overeenkomt.

Volg de instructies die u in uw e-mail ontvangt met de orderbevestiging.


C) Paypal:

Deze betaalmethode heeft extra kosten van 3,9% + btw.

Het is een snelle en veilige manier om online betalingen te doen.

Paypal helpt uw ​​creditcard informatie te beschermen met beveiligingssystemen en fraudepreventie.

Wanneer u een aankoop doet met Paypal, maakt u tijdelijk verbinding met de Paypal-website. Nadat u uw transactie op de Paypal-website hebt voltooid, wordt u automatisch doorgestuurd naar lichtgevendearmbandjes.nl om uw bestelling te plaatsen.

U kunt via onze klantenservice telefonisch of via online onder ´Help´ contact opnemen met Paypal voor alle betalings gerelateerde problemen en voor die problemen met betrekking tot uw Paypal-account:

1. Paypal klantenservice telefoondienst in Nederland:

0800 265 9239 Ma-vr. van 9:00 - 17:30 uur

2. Log in op uw Paypal-account op www.paypal.nl en klik op Help om onderwerpen te bekijken die u kunnen helpen als u nog geen PayPal-account hebt.

D) iDEAL:

Bij iDEAL word je tijdens het betalingsproces omgeleid naar de betaalomgeving van je bank. Je hebt de mogelijkheid om per iDEAL te betalen als je gebruik maakt van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank, Van Lanschot Bankiers en Triodos Bank. Bij deze betaalwijze word je betaling direct afgeschreven van je rekening. Om te betalen met iDEAL doorloop je vanaf het punt waar je jouw betaalwijze kiest de volgende stappen:

E) Bancontact:

U wordt doorgestuurd naar het beveiligde deel van de Mollie website waar u een betaling kunt doen via uw eigen bank. Uw bank dient Bancontact te ondersteunen.
Deze optie is alleen beschikbaar voor klanten van Belgische banken.
Ga voor meer informatie naar www.bancontact.com.