Over ons

We hebben een magazijn waar we al onze voorraad kunnen opslaan, zodat u de goederen altijd zo snel mogelijk ontvangt.

Ons bedrijf lichtgevendearmbandjes.nl heeft verschillende afdelingen, die zich bezighouden zoals teksten schrijven, ontwerpen en programmeren, online marketing, klantenservice en administratie.

Ons team

Lichtgevendearmbandjes.nl is een jong bedrijf dat led lights retailproducten importeert en exporteert, met een opwaarts traject dat in korte tijd een van de toonaangevende bedrijven is geworden in de online verkoop van producten met betrekking tot allerlei licht artikelen voor feesten en kleinschalige of grootschalige evenementen.

Ons team bestaat uit jonge professionals uit verschillende specialiteiten, waaronder ontwerpers, programmeurs, experts in online marketing, logistiek en voorraad beheertechnicus en afgestudeerden in bedrijfskunde en management.

Onze filosofie is gebaseerd op een zorgvuldige kwaliteit en diversiteit van producten tegen een prijs die lager is dan die van de concurrentie.

We integreren de nieuwste technologieën in de waardeketen van het bedrijf. We nemen een 2.0 technologische houding aan in de marketing, klantenservice en administratie van onze producten, in interactie met de gebruiker of klant.

Ons uitgangspunt: biedt alleen de beste en voor de beste prijs.

We voegen exclusieve waarden toe aan onze producten en diensten, zoals het bieden ​​van verschillende soorten lichtgevende artikelen van verschillende kleuren, maten en aantal stuks.

Hoe we werken

Onze werkmethodologie is duidelijk gedefinieerd en opgevat met één enkel doel; klanttevredenheid.

Daarom doen we er alles aan om:

1 - Producten aan te bieden die een betere en meer kwaliteit hebben.

2 - Houd rekening met uw suggesties en feedbacks.

3 - Onze klantenservice constant te trainen en te verbeteren.

4 - Bestellingen zo snel mogelijk aankomt bij uw gekozen adres.

Onze doelen en doelstellingen

Het aanbieden van de producten die u het meest waardeert tegen de laagste prijs, is ons belangrijkste uitgangspunt, evenals de personalisatie van uw producten, verpakt voor speciale feesten en eindeloze vervoegingen om altijd te bieden waar u naar op zoek bent.

Maak het meest innovatief en leukste feest ooit, met onze lichtgevende artikelen!